phone Ring til os​

Professionelt VVS-firma fra Hundested

Halsnæssmeden A/S er grundlagt i 1990 som et enkeltmandsfirma.

​Allerede i 1993 vandt vi VVS-entreprisen på Unomedical A/S (Dengang Maersk Medical), hvorefter virksomheden voksede hurtigt.

​Som en naturlig følge af væksten flyttede vi i 2002 til større og mere moderne faciliteter på Unovej 4 i Hundested, hvor der var mere plads til oplagring af maskiner, biler og lager. I 2008 blev vi omdannet til A/S.

​I dag har vi 4.000 m2, hvoraf de 700 blandt andet rummer

​lager og administration.

​Vi løser alle typer VVS arbejde

Halsnæs Smeden A/S er en dygtig partner inden for alle former for VVS-arbejde. Vi favner bredt og udfører traditionelle VVS-opgaver for en lang række private- og erhvervskunder.

​På de næste sider kan du læse mere om vores arbejdsområder og de kompetente leverandører og samarbejdspartnere, vi har et tæt og godt samarbejde med.

​Uden vores samarbejdspartnere kunne vi ikke levere de kvalitetsløsninger, som vi gør. Vi er meget stolte af at arbejde sammen med vores samarbejdspartnere, som er nøje udvalgt gennem årene.

Et godt netværk sikrer kvalitet

Derudover har vi i vores stærke netværk en bankforbindelse, revisor og advokat, som aktivt spiller en rolle i vores bestyrelse.

​Sammen med disse parter samarbejder vi tæt om administration og større økonomiske anliggender.

​Samarbejdet er hjørnestenen i vores virksomhedsdrift, og vi er meget tilfredse med den assistance, vi får fra vore eksterne forretningsforbindelser.

​Vi tager ansvar

Man hører ofte kolleger i branchen beklage sig over, hvor svært det er at få ordentligt udannede fagfolk. Vi beklager os ikke - vi gør noget ved det.

​Vi har derfor altid ca. 7-9 lærlinge tilknyttet, men heller ikke flere end de får en god og faglig instruks.

​Vi sørger for, at vore VVS-lærlinge kommer rundt i hele virksomheden og løser forskellige opgaver.

​Det giver de mest alsidige svende, og dermed føres VVS-fagets traditioner videre. Tre af vores lærlinge har opnået sølvmedalje til svendeprøven, og flere har fået "vel udført".

​Vi kører i Hundested og Frederiksværk, Nordsjælland, Storkøbenhavn og det meste af Sjælland.​​

Firma

Halsnæs Smeden A/S

CVR: 17471546

Adresse​

Unovej 4

3390 Hundested

Kontakt

Telefon: 47 98 16 61 

E-mail: info@hs-vvs.dk